מעדן מתקתק לשבת מלכה של השף תום פרנץ, מתכון ברמה בינונית המתאים לקיץ.
בתיאבון!
חומרים:
250 גרם מחית פרי תות
1 כף דבש
35 גרם סוכר
4 גרם פקטין (ניתן לקנות בחנויות המתמחות לאפייה)
אופן ההכנה:
מערבבים סוכר ופקטין בקערה קטנה.
מבשלים בסיר קטן את מחית הפרי והדבש עד חום השפתיים, מוסיפים את הפקטין והסוכר ומערבבים כל זמן הבישול עד לרתיחה טובה.
מסירים מן האש, יוצקים לתבנית בקוטר 22 ומכניסים להקפאה עד לשימוש.
הרכבה:
קורצים 2 עיגולי ביסקוויט שקדים רך בקוטר 24 ס"מ.
מניחים עיגול אחד בתחתית תבנית קוטר 24, מזלפים שכבה דקה של קציפת המסקרפונה, מניחים מעל את הביסקוויט הנוסף ומזלפים מעליהם את יתרת קציפת המסקרפונה.
מקפיאים כשעה.
לפני הגשת העוגה מניחים את עיגול הקולי תות על גבי העוגה במרכזה.
מגישים קר מאוד.
מתכונים: שף תום פרנץ
צילום: אנטולי מיכאלו
רוצים עוד מתכונים? בואו לעשות מנוי למגזין "בופה" היוקרתי
חייגו: 03-7580060
תוכלו לבקר במגזין להתרשמות בכתובת: WWW.BUFET.CO.IL